Синометр

Синометр.

Прилад такий. Протилежне – сиротометр. Є ж прилад курвиметр. Англійське curve. Крива тобто, українською. Але повернемося до нашого приладу: скільки в тобі сина, скільки сироти?

Як казав один вчений: темряви не існує. Термін темрява ввели для пояснення відсутності світла. По цій же логіці холод – відсутність тепла! Лінія вогню: любов-ненависть!??? Чи самобутні ці речі, чи одне відсутність іншого? Чи вони можуть існувати паралельно по принципу: святе місце порожнім не буває?

Тому назвемо прилад – синометр.

Ти знаєш, нові люди в житті мали б помножувати, а не ділити… Бог ділить коли як у випадку з Вавилонською вежею… Щось так подумав зараз…:)

Отже в нашому приладі мала бути шкала від нуля до одиниці і помножена Богом.

Хто такий син? Син це син. Батьки ростили сина і син знає що насліддя його все, що є в батьків. Він не заморочується тим чи достойний він бути сином. Він просто є сином.

Синівство – це вроджена річ.

Прийомному синові важче прийняти те, що його прийняли. Бо він був сиротою. І тепер треба час, щоб всі відчуття прийшли в норму??? Відчуття, хм… Один раз відчуваєш себе сином, в інший ні. Прийомні батьки тобі сьогодні кажуть син. А завтра відрікаються від тебе… Що робити?

До речі прийомні батьки підписують юридичні папери. Закон стоїть вище бажання потім.

Отже не відчуття головні, а віра.

І роздивляємося логіку процесів: прилад показує в одній людині 0.7, а в іншій 0.8. І от вони спілкуються. Одна людина вистрілює в іншу слово, як стрілу. В слові 0.7 сина і 0.3 сироти відповідно. Слово на 0.7 укріпило і на на 0.3 послабило. Власне ту частину(сферу) людини, про яку йшла річ в слові. І людина яка слухала, трохи стала подібна на ту, яка сказала слово.

Просто згадую слова апостола: вже не я живу, а живе в мені Христос. Син Божий. Який прийшов забрати сироту в людині, усиновивши Собою нас, Своєму Ботькові. Бо в раю, людина стала сиротою і ховалася від Творця.

контент-менеджер

Next Post

«Принц на білому коні»

Сб Лют 13 , 2021
Нумо грати в асоціації! Вечірня казка, історія про прекрасну принцесу і хороброго принца. Неодмінно випробування триголовим змієм, який тримав принцесу у темниці, і ніхто не міг її визволити. Аж раптом приїжджає принц на білому коні, бере свій дивовижний меч і починає боротьбу. Врешті змій переможений і щаслива принцеса закохується у […]
Принц на білому коні

You May Like