Просто треба розібратися що таке Дух, Душа, Тіло

Просто треба розібратися що таке Дух, Душа, Тіло.
Взяв Бог Прах Земний, вдихнув в нього Дух Життя… і стало Душею.
Коли мене просять зібрати комп’ютер… я беру прах земний, сформований в мікросхеми і включаю його в розетку.
Де єлектрика. Енергія.
В комп’ютері є БІОС.
Елементарні знання: про серце легені печінку та інше.
Комп’ютер знає як дихати, серцебиття. Елементарні знання свого тіла. Споживати енергію та “какати” теплом. Шумлять вентилятори, викидаючи продукти життєдіяльності на зовні. Та якусь там інформацію на екран.
Дуже елементарну. Знайому “батькам”. Уа-уа-уа.
Далі мені треба в нього вставити флешку з операційною системою. Частіше це WINDOWS. Рідше LINUX. Ще рідше АНДРОЇД і т.д. і т.п.
Після встановлення операційної системи, це виглядає, так як би мій комп’ютер закінчив середню школу. Далі я його вчу більш вузьким професіям.
Так поставивши програму “Біблія” – він стає в мене вчителем Біблії.
Поставивши програму Фотошоп – він пропонує мені разом з ним увійти в світ обробки зображень.

Я можу налаштувати комп’ютер на зв’язок із ХМАРОЮ. І тоді вся важлива інформація буде дублюватися на хмарі. І при поломці комп’ютера вона не пропаде. А можна буде синхронізувати через акаунт в хмарі нове «залізо» зі старою душею компютера.
На новому залізі має бути нова операційна система, бо стара не підійде йому.
Бо там інші драйвери пристроїв… можливо інша розрядність та інше…

Електроенергія не є простою. Як свідки Єгови кажуть про Дух Святий — що Він є просто м’яз Господній. Характеристики життєдіяльності електроенергії можна побачити, підключивши до неї осцилограф. І тоді можна побачити «емоції» електроенергії.

Взагалі то, спілкувався колись я з одним свідком. Не знав їхнього вчення.
Бачив в ньому Бога Отця. Але не бачив Бога Сина і Бога Духа Святого. І не міг зрозуміти чому!???
То як вийде спортсмен, який накачав верхню частину тіла. І вона настільки велика, що слабі ноги не можуть її носити… диспропорція якась…
А потім взнав вчення свідків Єгови… і зрозумів чому так… Дивина, та й годі…
З ким ти спілкуєшся — того СЛАВУ й відображаєш…
А ми маємо Бога Отця, Сина й Духа Святого.
Бог є Дух. І Бог Особистість. Цього мені достатньо.
Одного разу, Дух Святий увійшов в мій дух, Освятивши його. Дух Христовий. Ожививши для Бога. І Отець відновив спілкування зі мною. По вірі в Ісуса Христа — Сина Божого, Бога. Який вмер і воскрес за мої порушення закону Всесвіту. Бог поставив Слово Своє вище за Себе. І всякий, хто його порушує — стає порушником Закону й підлягає смерті. Хоча й не знає, що є порушником. Але скажіть, якщо засунути пальці в розетку, в якій є 220 вольт — розетка якось вам скаже про смертельну небезпеку? Ні!
Так і Божі Закони. Їх треба знати і виконувати.
А як їх виконати, не маючи свідомості їх вивчити? Адже говорити й ходити ми починаємо в якомусь там віці. Про яку атомну егенгетику можна пояснити більшості людей, які не є спеціалістами в тій сфері?
Так і Закон Божий… мусів бути Ісус Христос, щоб відновити втрачені зв’язки… з Богом.

З того часу я живу у вічності. З вічним Богом. Душа — як продукт Духа Святого й тіла, в якому «код Адама першого», свого роду ДНК. Яке завжди хоче противного Богові. Тіло хоче не того, що хоче Бог.

контент-менеджер

Next Post

Любов довготерпить

Пт Лис 24 , 2023
Любов довготерпить.  Довгенько терпить! Чекає погожої днини, Не кпинить, не ранить, не б’є, де болить, Удар не заносить зі спини. Чекає чиїхось натхнення і сил, Чекає сміливості, волі, Бажання чекає, невидимих крил – Щоб впасти не дали додолу.
Любов довготерпить

You May Like