Молитва – вектор

Вектор. Молитва – вектор. А це: точка початку, напрямок та величина.
Молитва, перемога? Конкретизувати не варто. Не пишу – не можна. То як свічку ставити щоб хтось вмер. Чарівницво.
В слово мир, кожен вкладає своє значення. Який мир мав Степан з Писання, коли його побивали камінням? А він в той час кричав: бачу Небо відкрите та Сина який стоїть біля Отця.
Мир Божий: це коли в середині тиша і добре чуєш голос Бога. Мудрість Його.
За такий мир молю Бога для українців. Воїнів в т.ч. Мир з Богом тобто…
Сантехнік молить Бога за свій мир, воїн за свій. Трагікомічно коли навпаки. Коли по молитві сантехніка воїн складає зброю і на питання до Бога відповідь: ну ти ж так просив, Я ще думав навіщо це тобі… (жарт).
Хоча можна стояти на всьому більше як терапевт ніж хірург. Тоді ворог спокійно спить вдома, як кастрований кіт і його не тягне на подвиги.
Пророк Ваал колись навчив завоювати євреїв, які вперто жили праведно і не хотіли грішити! Навчив ворогів євреїв запустити розпусниць в єврейський народ. Ті розбестяться та вийдуть з під захисту Божого! А в Ваала був дар проклинати й благословляти. За що його й сусідній цар просив за гроші проклясти євреїв, бо просто “в лоб” не вдавалось завоювати! Бо Сам Бог захищав! Завіт!!! Ти виконуєш, Я виконую!!! І коли пророк вставав проклинати, з уст йшло благословіння.
Можливо цар кричав до Ваала: що за єрунда, я за що тобі бабло плачу??? І той сказав: не кричи, через Бога не виходить цю роботу виконати. Навчу як обійти захист Божий. По Його ж Закону.
Може так було. Може ні…
Ключове в молитві: Дух Святий. Який знає вектор молитви. І такий вектор є легітимний. Такий вектор Бог приймає. Така молитва є успішна. Щирість дитини.
Ще хочу нагадати фільм “Матриця”. Там містер Сміт реалізовував себе через будь-яке тіло, яке було поблизу.
А в реальності, в нашому житті. Ісус Христос сказав Петру наприклад: відійди від Мене сатана! Сатана відійшов, Петро ж залишився.
Як зробити, щоб сатана відійшов від України та українців в ній?
Покаяння, праведність, Святість, чистота, милосердя.
Пророк Йона був посланий до ворогів Ізраїлю. Якби так українець був посланий до московитів зараз, то зробив би точно так само як тоді Йона.
Сів в корабль, який плив в іншу сторону, в Таршіш. Тоді його викинули по Божому слову яке Бог сказав через самого пророка. Три дні в рибині. І ось Ніневія.
Взагалі-то. Інституція пророків дуже побита! Вчителі, Книжники є? Пастори є? Євангелісти є? За апостолів не знаю як по конфесіях ведеться. А от пророки… одні конфесії твердять що їх не існує!
В інших вони стали кишеньковими. Реєстровими… й триндять по чому в Одесі рубероїд.
Якщо я бачив табличку на дверях: зам.пастора по євангелізаційній роботі. То неважко було уявити собі табличку: зам.пастора по пророчій частині. Особливий відділ.
Жарт.
Може так має бути.
Але різниця між провідником та ізолятором якраз полягає у вільних електронах. Немає вільних електронів – ізолятор. Є вільні електрони – провідник! Якщо пророком керують люди, то це вже напівпровідник.
Навіщо пишу тут? Хто почує??? можу бути правим, можу бути неправим…
Якщо вже запустили механізм хірургії, то це вже до спеціалістів по хірургії. Спочатку до книжників, вчителів, що вони кажуть по цьому питанні. А справжнього книжника видно по тому, як він кохається в книжництві.
Такий сидить в бібліотеках.

контент-менеджер

Next Post

Tres faciunt collegium

Ср Чер 1 , 2022
Tres faciunt collegium

You May Like